Bulldog Gin 40%

 

In 2007 werd BULLDOG GIN gelanceerd. Een heel nieuw karakter onder de Gins!

Bankier en belegger Anshuman Vohra ontwikkelde zijn passie voor gin op vroege leeftijd terwijl hij genoot van Gin & Tonics met zijn vader. Geïnspireerd van zijn wereldreizen heeft hij met behulp van de Master Distillers de perfecte exotische samenstelling van ingrediënten ontwikkeld. Hij vond dat een gin met harmonieuze unieke smaken nog ontbrak aan de gin soorten.  

 

Bulldog Gin is een Multi- award winnende super-premium Gin gemaakt in een Engelse distilleerderij die al 250 jaar gin maakt van de hoogste kwaliteit.  

 

Bulldog ’s exotische granen en hoogwaardige ingrediënten gecombineerd met het quadrupel distillatie proces geeft deze gin een gebalanceerde smaak met een crispy finish en een perfecte afdronk van frisse kruidige aroma’s. 

 

Subliem uitgekozen ingrediënten: Norfolk tarwe, het zuiverste water van Wales en een onderscheidende blend van 12 ingrediënten afkomstig uit 8 landen; Chinese draken oog, Turks wit maanzaad, Aziatische lotusbladeren, Italiaanse Jeneverbessen, Marokkaanse koriander, Duitse engelwortel, verse limoen uit Spanje, chinees zoethout, Italiaanse lis, amandelen uit Spanje, en twee soorten Lavendel uit Azië. 

 

Dit genotsmiddel is een unieke aanrader in een prachtige donker paarse fles die oplicht in het zonlicht.

Bulldog Gin kan u mixen met verschillende soorten Fruitsappen, Martini's & Tonics.

 

Fles inhoud: 70cl

Promopack: Bulldog Gin & 2 flesjes Tonicwater

Subliem uitgekozen ingrediënten: Norfolk tarwe, het zuiverste water van Wales en een onderscheidende blend van 12 ingrediënten afkomstig uit 8 landen.

€ 28,99

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 dagen1