NO. 3 London Dry Gin 46%

Nummer 3 in de naam verwijst naar het adres St James Street te Londen waar de wijn- en drankenhandel van Berry Bros. & Rudd is gevestigd sinds 1698. De inspiratie voor de unieke, authentiek uitziende fles kwam er nadat de ontwerpers een oude sleutel terugvonden in de shop.

 

London N°3 is een evenwichtige gin die op smaak wordt gebracht met 3 soorten fruit en 3 soorten kruiden. Tot de 3 fruitsoorten behoren zoete Spaanse sinaasappelschillen, pompelmoesschillen en Italiaanse jeneverbessen . De kruiden die bijdragen tot het geheel zijn tenslotte de engelwortel (droog), Marokkaanse koriander en kardemom, deze laatste behoort tot de gember familie.

 

Al deze ingrediënten worden nog steeds op de ouderwetse manier gebruikt om een wel gebalanceerde drank te bekomen. Met behulp van de eeuwenoude, koperen potstil, wordt een puur stukje Britse geschiedenis weer tot leven gewekt. London N°3 is de ideale versnapering voor wie op zoek is naar een exclusieve en luxueuze gin met een sterke traditie. Bij elk glas dat u inschenkt, zal u kunnen genieten van het design van de fles die meermaals bekroond werd met enkele prijzen.

 

London N°3 is het schoolvoorbeeld van waar een echte London Dry Gin voor staat: droog maar met een pittig karakter.

NO. 3 GIN WINS GOLD AT INTERNATIONAL SPIRITS CHALLENGE!

 

Fles inhoud: 70cl

NO. 3 GIN WINS GOLD AT INTERNATIONAL SPIRITS CHALLENGE!

€ 34,74

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-2 dagen1